Aanbod

Klintje (4,5°)

Klintje is een licht blond smaakbommetje, stevig gehopt met fruitige afdronk. Gebrouwen uit mout uit gerst volledig van Belgische bodem. Poperingse Northern Brewer verleent dit bier zijn hoppig wat harde karakter. Koud nagehopt met twee hoppen uit eigen tuin. Verrassend veel body voor zo’n kleintje…

Schuum an je neuze (6,2°)

Schuum an je Neuze is een licht en droog blond volmoutbier op basis van 90% mout van in België geteelde gerst en 10% spelt-en tarwemout die het bier zijn rijke schuimkraag verlenen. Gehopt met twee Poperingse hoppen en gegist met Saison gist, een lekkere combinatie zonder opdringerig te worden, met een fruitig en kruidig aroma. De fijnste hoparoma’s en een uitgesproken droge bitterheid maken dit bier tot een ongeëvenaarde dorstlesser.

Bloend van ollier (7,1°)

Bloend van Ollier wordt gebrouwen op basis van 3 mouten (87% gerst gekweekt in België) en 3 hoppen, waaronder een oud Vlaams ras “Groene Bel” geteeld in Poperinge en “Tradition” hop uit eigen tuin. Gebrouwen met Duvel gist wat zorgt voor een fruitige neus en een volle en droge afdronk. Goudblond, zacht, evenwichtig en vol.

Kleenen dust, groote ghoeste (9,5°)

Kleenen dust, groote ghoeste is een donker bier met 5 mouten (oa chocolademout en 84% pilsmout van Belgische bodem) en drie hoppen (oa in eigen tuin gekweekte “Cascade”). Met Rochefort gist gebrouwen, iets maar niet te zoet want daar hou ik zelf niet van. Licht fruitig met droge, romige afdronk.

K’dozetje gemiengeld

Geschenkverpakking, ideaal als kennismaking met IerBius bieren (1 fles Schuum, Bloend en Ghoeste). Ook beschikbaar als pakket met alle 4 de bieren (incl. Klintje).

K’dozetje bleèk

Geschenkverpakking met 1 glas en 2 bleke bieren (Schuum en Bloend). Ook beschikbaar als pakket met alle 4 de bieren.